Over ons

Leon van Leeuwen

Getrouwd, vader van 2 kinderen en wonend in IJsselstein. Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in Geldermalsen en omstreken, waarbij ik bij een financiële instelling heb gewerkt. Hierbij begeleidde ik klanten bij het regelen van hun hypotheek. Door mijn jarenlange ervaring als Financieel Adviseur bij het helpen van mensen bij één van de belangrijkste aankopen in hun leven, is mijn passie voor de makelaardij ontstaan. Door het bieden van persoonlijke service en het doen van die paar stappen extra, ontstaat bij zowel klant als bij mijzelf een goed gevoel. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en het nakomen van de gemaakte afspraken, zijn kernwaarden die op mij van toepassing zijn.

Naast mijn werk als makelaar, ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met voetbal. Momenteel als trainer bij een voetbalschool in IJsselstein. Verder geniet ik graag van- en met mijn gezin.

Met Makelaarshuis Van Leeuwen focus ik mij op de verkoop en de aankoop van woningen in de gemeente West Betuwe, gemeente Buren, gemeente Culemborg, gemeente Tiel, gemeente IJsselstein en de omliggende plaatsen. Hierbij bieden wij een persoonlijke begeleiding, waarbij wij het gehele traject voor de aan- en de verkoop van uw woning samen doorlopen. Als u met een lach op uw gezicht de uiteindelijke koopakte tekent, dan is onze missie geslaagd.

Makelaarshuis Van Leeuwen is lid van de VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed), hetgeen u zekerheid biedt voor professionele dienstverlening.